Výlet 8. tř.

06. 06. 2022

Z mírně deštivého třídního výletu se ve středu 8. června vrátili osmáci, kteří od 6. 6. do 8. 6. 2022 pobývali v kempu na Višňové. Kemp s číslem II se nachází v poklidném prostředí CHKO Křivolátsko a své dojmy odtud nám ve svém příspěvku popsala Gábina Kačírová.

Ubytovali jsme se ve čtyřlůžkových chatkách, celkem pohodlných, a také si hned vyslechli pravidla chování v areálu kempu. Nad jejich dodržováním bděly paní učitelky Knappová, Vyletová a Valešová. Budíček byl stanoven na 800 a večerka na 22. – 23. hodinu. Naše chatky stály naproti restauraci, kam jsme chodili na snídaně a večeře. Stravu jsme si doplňovali nákupem pizzy a jiných dobrot, prostě jak kdo chtěl.  
Oblíbenou činností na výletě bylo samozřejmě koupání. Dělali jsme si legraci, že Berounka je Vltava, Labe, Niagarské vodopády, Amazonka apod. Moc nás to bavilo. Někteří podnikali různé vycházky do okolí, například k proslulé restauraci U Rozvědčíka na zmrzlinu (Gábina, Lukáš, Šimon, Míša, Naty a Katka).
Celý výlet byl jedna velká paráda. Určitě si ho všichni užili, tedy až na Štěpána Malicha. Chudák, skočil do vody a zlomil si nohu hned první den. Rodiče si ho museli odvézt domů. Je nám všem líto, že se nemohl radovat s námi.

Napsala Gabriela Kačírová