Výlet 8. třídy 13. 6. 2014

13. 06. 2014

Náš třídní výlet začal v pátek 13. června před školou. Sraz jsme měli v 730. Brzy přijela paní Pekarčíková, matka naší spolužačky Pavlínky, aby nám autem odvezla zavazadla. Měli jsme v plánu přenocovat ve stanech právě u Pekarčíků. S paní učitelkou Valešovou a paní učitelkou Konířovou jsme pak pěšky vykročili směrem na Petrohrad.

Cesta byla dlouhá a únavná, ale zvládli jsme ji. Petrohradská zřícenina nám poskytla hezký výhled na Petrohrad, Lubenec i Kryry. K Pekarčíkům jsme přišli kolem půl dvanácté. Postavili jsme stany, zabydleli se a pak se vydali k nedaleké pizzerii na pizzu. Posilněni jsme se pak vrátili, abychom se následně vykoupali a oddali se zasloužené relaxaci. Nečinnost nám však nevydržela dlouho. Rozhodli jsme se udělat si menší diskotéku, a tak se také stalo. Největšími „pařmeny“ se jednoznačně stali Tomáš Tatzauer a Pája. Kolem 22. hodiny jsme si pak zahráli na schovávanou. Bylo to SUPER, každý se zapojil! Bavili jsme se tak, že nás paní učitelka ani nemohla zahnat do stanů spát. Stejně jsme dlouho nemohli usnout.

I v sobotu ráno jsme vstávali brzy, něco po šesté. Sbalili jsme si stany a zavazadla, nasnídali se a počkali, až pro naše věci přijede autem pan Uher. Ten potom tašky a stany zavezl k paní učitelce Konířové na zahradu. My ostatní jsme došli pěšky do Jesenice, vzali si své věci a rozešli se domů. Byl to perfektní výlet!

Napsaly: Štěpánka Kouglová a Lucie Wünschová

Výlet 8. třídy 13. 6. 2014