okresní kolo vybíjené

02. 03. 2016

Na okresní turnaj ve vybíjené jsme jeli vlakem do Rakovníka v úterý 1. března. Náš tým tvořili žáci 5. třídy a kapitánem byl Tomáš Spurný.

Z rakovnického nádraží jsme šli na 3. ZŠ, kde turnaj probíhal. Náš první zápas začal kolem půl deváté proti 1. ZŠ. Myslím, že to bylo naše nejlehčí utkání. Vyhráli jsme ho 11 : 8 a dopřáli si 15minutovou přestávku. Druhým soupeřem byli hráči Kolešovic. Hráli dobře, ale vítězství opět patřilo nám (10 : 7). Pak jsme měli dlouhou, hodinovou přestávku. Trošku náš štvalo, že tak dlouho čekáme a že vypadneme z tempa.

Nakonec přišel poslední zápas proti 3. ZŠ. Zpočátku hra vypadala nadějně - jeden vybitý, dva vybití a tak dále. Všichni si uvědomovali důležitost zápasu. Po dlouhém a únavném boji jsme ale přece jen prohráli 8 : 13. „Škoda, škoda, kluci,“ litoval pan učitel Knapp, který tam byl jako náš doprovod. Ve skupině jsme skončili druzí. „Alespoň něco,“ říkali jsme si zase my.

Po turnaji jsme si dali rozchod po Rakovníku. Vítaná příležitost koupit si pizzu. Pak už jen odchod na nádraží a návrat do Jesenice.

Napsal Dominik Prchal, V. třída

výsledky (.pdf)