Den dětí v ISŠ

02. 06. 2016

Již potřinácté pořádala Integrovaná střední škola v Jesenici Den dětí a integrovaného záchranného systému. Jak slibovaly zveřejněné plakáty, byl na čtvrtek 2. června připraven tradičně bohatý program:

  • Setkání s pohádkovými postavami, ztvárněnými žáky ISŠ. Pohádkové postavy se věnovaly dětem na osmi soutěžních stanovištích a provázely je na různých atrakcích. Sladkostmi za splněné úkoly se samozřejmě nešetřilo.
  • Vystoupení žáků místních škol. Kulturní program byl zahájen vystoupením pěveckého sboru Sluníčko a tancem žáků ISŠ Jesenice.
  • Ukázky z činnosti Hasičského záchranného sboru ČR (Rakovník), SDH Jesenice a Záchranné služby Středočeského kraje (Rakovník). Přítomní návštěvníci se mohli zábavnou formou přiučit, jak vlastně fungují složky Integrovaného záchranného systému v praxi.
  • Doprovodné akce. Pro návštěvníky byl přichystán prodej občerstvení a zákusků včetně dortu, který získal ocenění Regionální potravina roku, projížďka na koníkovi, skákací hrad a další atrakce.

Přestože pořadatele, účinkující i hosty nepříjemně zaskočil dlouhotrvající déšť, v druhé polovině dění se počasí přece jen umoudřilo a Den dětí a IZS dopadl nakonec podle hesla „Konec dobrý, všechno dobré“.

Den dětí v ISŠ 2016