Výlet 6. tř. do Plzně

13. 06. 2017
Školní výlet naší šesté třídy připadl na úterý 13. června. Do Plzně, kde byla naším hlavním cílem oblíbená Techmania Science Center, jsme cestovali vlakem s paní učitelkou Konířovou a panem učitelem Konířem.

Z hlavního nádraží jsme zamířili rovnou do Techmanie. Paní učitelka nám koupila lístky a dala nám rozchod po areálu. Ocitli jsme se ve světě technických vychytávek a působivých ukázek. Opravdu se bylo na co koukat! Škoda jen, že nás nepustili do oddělení pro děti…

Po hodině a půl nás paní učitelka svolala a všichni společně jsme se odebrali do obchodního domu Plaza, který jsme si prošli a kde jsme se i najedli.

Posledním bodem programu bylo filmové představení v kině. Vlastně jsme se rozdělili na dvě skupiny – první šla na animovanou komedii Mimi šéf, druhá si zvolila film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta. Tím byl cíl výletu splněn a mohlo se jít na vlak. Pěšími přesuny jsme nachodili celkem asi 4 kilometry. Cestou domů jsme si povídali a shodli se na tom, že jsme prožili zajímavý den.

Napsala Vlasta Rácová

Výlet 6. tř.: Techmánia Plzeň