Čtvrtá třída v jump aréně Plzeň

09. 06. 2022

Jedinečné adrenalinové hřiště v Plzni plné atrakcí, trampolín a dobrodružství se správně jmenuje Jump Family Plzeň. A právě sem zavítala ve čtvrtek 9. června čtvrtá třída paní učitelky Peterové.

Sofie Worovková, Nikola Vaicová, Martina Gasperová, Victoria Hořejší a Veronika Machová o tom napsaly:

Z vlakového nádraží v Jesenici vyjela naše třída krátce po osmé hodině. V Krtech a Blatně se k nám připojili další spolužáci. V Blatně se přestupovalo do rychlíku, který nás měl dopravit přímo do Plzně. Jenže ze Žihle do Plas byla výluka, a tak jme v tomto úseku cestovali autobusem.

Když jsme vystoupili v Plzni, docela hodně pršelo. Ani jump aréna zpočátku nevypadala v tom dešti moc lákavě. Ovšem uvnitř to bylo boží! Hrála tam hudba a čekala na nás spousta atrakcí – dováděli jsme na trampolínách, lezli na horolezeckou stěnu, z níž jsme pak skákali do molitanových kostek, hráli jsme vybíjenou a „na babu“. Také jsme si něco nakoupili, například trička, náramky, ale i výbornou kuličkovou zmrzlinu a ledovou tříšť. Ovšem bylo to dost drahé, malá zmrzlina stála 89 Kč a velká 99 Kč. Ale ty tři hodiny tady stály za to!

Z jump arény vedly naše kroky do McDonaldu a poté na rozhlednu, kde si někteří pořídili selfíčka. Pak už jsme šli zpátky na nádraží a nechali se odvézt vlakem do svých domovů.