Den dětí v ISŠ 2017

02. 06. 2017
Každým rokem pořádá ISŠ Jesenice Den dětí, a to nejen pro předškoláky a školáky, ale i pro jejich dospělé doprovody. Z naší školy si ho přišli užít žáci 1. až 5. třídy.

Den dětí probíhal v areálu internátu ISŠ, kde se návštěvníkům věnovaly nejrůznější pohádkové postavy, například princ a princezna, čerti, vodníci a další roztodivná stvoření. Na jejich stanovištích se plnily různé dovednostní úkoly: skákalo se v pytlích, přetahovalo se lanem, házely se kruhy apod. Pohádkové bytosti pak soutěžícím zaznamenávaly na papír příslušné znaky, kupříkladu princ a princezna = korunka. Kdo si prošel všechna stanoviště, mohl si dojít pro odměnu. Tím ale zábava nekončila. Pro milovníky legrace byla připravena velká skákací žirafa nebo trampolína, kdo chtěl, mohl se projet na koni, prohlédnout si policejní auto či sanitku s vybavením, vyrobit si květinu z krepového papíru nebo si zastřílet ze vzduchovky. Samozřejmě jsme si také mohli koupit něco dobrého na zub. Určitě si tu každý našel to své.

K úspěchu Dne dětí přispělo i nádherné počasí se sluníčkem. Když jsme se vraceli do školy, bylo znát, že si to dnes každý krásně užil.

Napsala Jitka Chalupová, V. třída

Den dětí s IZS 2017