Mikulášská show 2018

07. 12. 2018
Mikulášská show pro děti i dospělé pořádaná Kulturní komisí při MěÚ Jesenice svedla všechny příznivce čertovského diskotačení do jesenického kulturního domu v pátek 7. prosince.

Takovou příležitost pobavit se s ostatními jsme si nemohly (Eliška a Máňa) nechat ujít. V 17 hodin, kdy vše oficiálně začínalo, jsme už čekaly na sále, až moderátor radia Relax zahájí program.

Brzy zazněly první písničky a mohlo se tancovat. Společnost nám dělali myšák Eda se svým kamarádem medvědem, anděl v bílých šatech, Mikuláš a také čerti, kteří byli dost strašidelní. Chvíli nás strašili, ale pak nám anděl s moderátorem Honzou Ladrou rozdali balíčky sladkostí a nikdo se už nebál. Čerti sice ještě přinesli kouzelnou kouli, která měla rozhodnout o zlobivých a hodných dětech, ale to byla spíš taková legrace. Když koule zčervenala, tak jsme byli zlobiví, když zmodrala, byli jsme naopak hodní. Na pódium si pozvali i pár rodičů.

Samozřejmě nezůstalo jen u tancování a zábavy na pódiu. Také jsme hráli několik her, například na sochy, nebo jsme hádali písničky. Celý večer byl velmi zábavný, a kdo přišel, určitě nelitoval.

Napsaly: Eliška Kudráčová a Marie Duchková, 8. třída