Výlet, 1.tř. , 2.B, 3.A

08. 06. 2023

Největší krytý zábavní park v Čechách je pražský Majaland. Jak už jeho název napovídá, je inspirován postavičkou pohádkové včelky Máji, kterou po celém světě proslavil animovaný seriál z roku 1975. 

Zábavní park je velmi populární, a tak se pro jeho návštěvu rozhodly naše 1. třída, 2. B a 3. A. Jak se jim tam ve čtvrtek 8. června líbilo, posuďte ze zpracovaných ohlasů dětí.

Od školy se vyjíždělo autobusem v půl deváté a před desátou jsme už byli na místě. Hned u vstupu do areálu nás nadchl Majaland Shop plný krásných hraček, knih a stolních her. Paní učitelky zaplatily vstupné a šlo se dovnitř. Protože nás bylo hodně, rozdělili jsme se do malých skupinek a zábava mohla začít.

Majaland je plný skvělých atrakcí. Mají tu například horskou dráhu, kolotoče, obří skluzavku, autíčka, lodičky nebo houpací kytku. Kdo měl na něco chuť, mohl si něco dobrého koupit. Všichni jsme si to náramně užívali až do poledních hodin, kdy byl sraz u pódia, kde jsme si předtím odložili své batohy.

Cestu zpět domů nám zpestřila zastávka na oběd v McDonald's. Pak už se pokračovalo přímo ke škole, kam jsme dojeli v 15:30. Byl to parádní výlet, za který moc děkujeme našim paním učitelkám!